Vi tilbyder

Epoxy og PU gulve

Epoxygulve er en langtidsholdbar løsning og perfekt hvis du ønsker et gulv der er nemt at vedligeholde og som skal være rengøringsvenligt.

Et epoxygulv er tre gange så stærkt som et betongulv, derfor vælges denne løsning ofte i industrien på feks autoværksteder, garager, lager, landbrug og fabrikker. Epoxy kan også bruges i dit private hjem, hvor det egner sig godt til køkken, badeværelse, brygger og entré.

Et polyurethangulv (PU) er velegnet som akustikgulv og har en stødabsorberende og komfortabel overflade, hvilket giver en øget daglig komfort. Det er slidstærkt og vandtæt. Derfor kan det anvendes overalt i din bolig, institution, kontor, restaurant, klinik, hospital, laboratorie, sportsareal osv. 

Vores PU gulve er en fugefri gulvoverflade, hvor funktionalitet og design mødes i én samlet løsning, individuelt tilpasset  dine behov og boligens farver. Det er særdeles velegnet til rum og miljøer, hvor der stilles høje krav til hygiejne og nem rengøring da de desuden er kemikalieresistente og tåler høje temperaturer. De fås i et væld af farver.

Ekstremt stærkt

Epoxy  og PU gulve er et tokomponent materiale med en harpiks base, som blandes med en hærder, umiddelbart før vi skal male. Den kemiske sammensætning gør produkterne ekstremt stærke, når de to komponenter hærder.

Alle farver

De giver en smuk overflade og  findes i alle farver. Du kan også vælge, om overfladen skal være mat eller med glans.  Vi hjælper og guider dig naturlivis igennem dit valg og inden vi udfører din opgave.

Vi skræddersyr og udfører dine drømme i tæt samarbejde med dig

Vores fornemmeste opgave er at skabe sjæl på triste overflader. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få tilbud

E-mail: info@stadilstaalgaard.com

Tlf.: 20 76 35 65