Vi tilbyder

Malerarbejde

 Vi er kreative håndværkere med mange års erfaring og vi sætter en ære i, at udføre kvalitetsarbejde hvor din tilfredshed har førsteprioritet.

Allergivenlig og giftfri maling

Udover at vi går særligt op i at udføre maleropgaver med speciale i detalje og finish så brænder vores hjerter også for maling uden konserveringsmidler, opløsningsmidler og blødgøere. Vi udfører opgaver med maling som er helt fri for konserveringsmidler, såsom Methylisothiazolinon (MI) og Hexandioldiacrylat (HDDA) som er allergifremkaldende. Vi anvender Clean Air produkter fordi de giver de bedste forudsætninger for sundhed til din familie. Produkterne er certificeret for egnethed til allergikere. Samtidigt er det et produkt med god dækkeevne som er slidstærkt og det er diffusionsåbent, hvilket tillader væggen at ånde. Det er vaskbart og kan anvendes på alle overflader. Med Clean Air produkterne har vi mulighed for at lave fuld behandling fra spartel til maling.

Vi guider dig til at finde det rigtige Clean Air produkt til dit hjem.

Vi skræddersyr og udfører dine drømme i tæt samarbejde med dig

Vores fornemmeste opgave er at skabe sjæl på triste overflader. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få tilbud

E-mail: info@stadilstaalgaard.com

Tlf.: 20 76 35 65