Om os

Vi er et lille familieejet fleksibelt firma, som sætter en ære i at skabe unika i kundernes rum. Vi dækker hele Sjælland, med base i Slagelse. Vi arbejder på alle overflader, lige fra gulve og badeværelser til inventar. Vi har hos Stadil Staalgaard ApS mange års erfaring inde for faget, og vi har ved hjælp af diverse kurser, dygtiggjort os, for at kunne videregive de nyeste trends og inspiration til vores kunder.

Mange års erfaring

Vi henvender os til private og erhvervskunder, og laver alt fra en enkelt væg eller et lille gulv i private hjem, til store overflader på hoteller, virksomheder og lignende. Vores vigtigste opgave er, at vi i tæt samarbejde med dig, kommer sikkert og professionelt i mål med den opgave vi bliver stillet. Vi skræddersyr og udfører dine drømme og idéer.

Om os

Utraditionelle maleropgaver

Vi samarbejder med en masse leverandører som alle opfylder vores strenge krav om kvalitet, certificering og ikke mindst miljø. Hos Stadil Staalgaard går god kvalitet og miljø hånd i hånd, vi sætter en ære i at bruge miljørigtige produkter, og kan vi udføre en opgave hvor indeklimamærket og miljøblomsten kan indgå hele vejen, gør vi det.

Vi tror på at overflader med sjæl, giver værdi for vores kunder. Sammensætningen af forskellige elementer som for eksempel microcement og epoxy skaber en helt unik, tidsløs og slidstærk overflade. Med disse produkter er der uanede muligheder. Vi er kreative håndværkere, som sætter fokus på detalje og kvalitet.

Vi skræddersyr og udfører dine drømme i tæt samarbejde med dig

Vores fornemmeste opgave er at skabe sjæl på triste overflader. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få tilbud

E-mail: info@stadilstaalgaard.com

Tlf.: 20 76 35 65